0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

PENZION STARÝ PIVOVAR Recenzje

Ocena hotelu

96%
Znakomicie

by 26 reviews

  • Personel

    97%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    96%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    94%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Libor

para, 12.8.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné místo uprostřed přírody.

  • Nevím, proč uprostřed abnormálně horkého léta není funkční bazén. Určitě by si klienti za to rádi připlatili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
PENZION STARÝ PIVOVAR replied to this review.
Děkujeme za hodnocení, bazén je samozřejmě zprovozněný po celé léto, jen je přikrytý plachtou, pokud mají hosté zájem, rádi jim ho odkryjeme, příp. dlouhodobě ubytovaní hosté si bazén odkrývají a večer opět zatahují plachtou sami. Zakrytí plachtou v době, kdy se tam nikdo nekoupe je důležité, aby se do bazénu z okolní přírody nedostal nepořádek.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Brožík

rodzina z małym dzieckiem, 24.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.6.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Penzion je pro nenáročnou klientelu v nádherném prostředí s vlastním bazénem na pěkné udržované zahradě i s grilem. Pokoj je malý, ale stačí. K dispozici dobře vybavená kuchyňka i s nabídkou nápojů v lednici - super.

  • Problémy se signálem mobilních operátorů, což někdy může být spíše výhoda :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina

para, 26.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné relaxační a odpocinkove misto.Nádherná příroda,zahrada a klid bez aut a ruchu města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Wolfram

podróżujący w pojedynkę, 18.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše super.Wolfram Petr

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 7.6.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Ubytování příjemné, vybavenost dobrá.

  • Jen ten signál od O2 mi velmi chyběl !

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 9.12.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 13.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef

para, 21.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Volodymyr Semenov

podróżujący w pojedynkę, 10.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Dekuu Vam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Bohumila Lincová

para, 20.12.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Lokvencová

rodzina z małym dzieckiem, 16.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • spokojenost, pohoda na samotě uprostřed přírody, nádherně upravená zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Libuše Flachsová

para, 30.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • V penzionu jsme přespali jednu noc a byli jsme spokojeni paní která nás ubytovala byla velice příjemná a pokoj i zařízení nám plně vyhovoval!!!Flachsová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
PENZION STARÝ PIVOVAR replied to this review.
Dobrý den, těší nás, že se Vám u nás líbilo, budeme rádi, když přijedete znovu. Filipová

Adél

para, 14.12.2013

Česká republika

  • Cena ogólna
98 %
  • ...neuvěřitelné,ale skutečné...prostě pohádka kousek od PM, a při tom je spousta konkurence v okolí,která tomuto místu nesahá ani po kotníky...luxus za směšné peníze,paní majitelka skromná,vstřícná....není co dodat...POHÁDKA

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10