+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

PENZION STARÝ PIVOVAR Recenze

Hodnocení hotelu

96%
Perfektní

dle 26 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    96%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    94%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Libor

dospělý pár, 12.8.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné místo uprostřed přírody.

  • Nevím, proč uprostřed abnormálně horkého léta není funkční bazén. Určitě by si klienti za to rádi připlatili.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
PENZION STARÝ PIVOVAR odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnocení, bazén je samozřejmě zprovozněný po celé léto, jen je přikrytý plachtou, pokud mají hosté zájem, rádi jim ho odkryjeme, příp. dlouhodobě ubytovaní hosté si bazén odkrývají a večer opět zatahují plachtou sami. Zakrytí plachtou v době, kdy se tam nikdo nekoupe je důležité, aby se do bazénu z okolní přírody nedostal nepořádek.

Anonym

jednotlivec, 2.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Brožík

rodina s malými dětmi, 24.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Penzion je pro nenáročnou klientelu v nádherném prostředí s vlastním bazénem na pěkné udržované zahradě i s grilem. Pokoj je malý, ale stačí. K dispozici dobře vybavená kuchyňka i s nabídkou nápojů v lednici - super.

  • Problémy se signálem mobilních operátorů, což někdy může být spíše výhoda :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina

dospělý pár, 26.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné relaxační a odpocinkove misto.Nádherná příroda,zahrada a klid bez aut a ruchu města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Wolfram

jednotlivec, 18.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše super.Wolfram Petr

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 7.6.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ubytování příjemné, vybavenost dobrá.

  • Jen ten signál od O2 mi velmi chyběl !

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 30.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 9.12.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 13.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef

dospělý pár, 21.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Volodymyr Semenov

jednotlivec, 10.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Dekuu Vam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Bohumila Lincová

dospělý pár, 20.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Lokvencová

rodina s malými dětmi, 16.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • spokojenost, pohoda na samotě uprostřed přírody, nádherně upravená zahrada.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Libuše Flachsová

dospělý pár, 30.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • V penzionu jsme přespali jednu noc a byli jsme spokojeni paní která nás ubytovala byla velice příjemná a pokoj i zařízení nám plně vyhovoval!!!Flachsová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
PENZION STARÝ PIVOVAR odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, těší nás, že se Vám u nás líbilo, budeme rádi, když přijedete znovu. Filipová

Adél

dospělý pár, 14.12.2013

Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %
  • ...neuvěřitelné,ale skutečné...prostě pohádka kousek od PM, a při tom je spousta konkurence v okolí,která tomuto místu nesahá ani po kotníky...luxus za směšné peníze,paní majitelka skromná,vstřícná....není co dodat...POHÁDKA

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10